Zicht op klachten binnen de complementaire zorg

Wat waren de klachten in 2020 die de SCAG in behandeling heeft genomen? Het jaar van de lockdown maatregelen door de COVID-19 pandemie. Hoe verliep de klachtbehandeling door de klachtenfunctionarissen en gingen er klachten door naar de geschillencommissie of het tuchtcollege? En wat kunnen wij van deze klachten leren?
Download hier de jaarrapportage 2020 en de Infographic die van de rapportage is gemaakt. Op 1 A-viertje overzicht van de belangrijke items.

Met ingang van 22 januari heeft Rens Mesters het penningmeesterstokje overgedragen aan Rens van der Hout. Rens werkt als Haptotherapeut in zijn eigen praktijk en is daarnaast docent bij Synergos, de Nederlandse vakopleiding voor Haptonomie. Met ruim veertien jaar bestuurservaring bij de (L)VNT (de Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten) en een rekenkundige achtergrond uit de periode voorafgaande aan zijn therapeutschap, is hij helemaal klaar om zijn rol als penningmeester van de SCAG in te vullen. Hij stelt zich graag aan jullie voor.